Dokonalá postava

Asi nie som jediná, koho prenasledujú myšlienky prevedené na papier o "dokonalej postave". Svoj výzor riešime v každom veku, nie je to len záležitosť teenagerov a určite nie len dievčat.

Ja už som školskú lavicu vystriedala za robotu, ale kým som si našla takú prácu, ktorá zo mňa nevysáva život, podarilo sa mi riadne pribrať. Oproti minulému letu hovorím o zvýšení váhy o 21 kg! Jo, momentálne mám miernu nadváhu, ale neriešila som to... konečne mám prsa a môj nový priateľ sa nesťažuje.

Samozrejme som plánovala aspoň niečo zhodiť, už len zo zdravotného hľadiska, ale to skôr pre svoje dobro. Ale až do tejto soboty (14.9.2019) som si neuvedomovala, že ako mi dokážu ľudia na okolí neúmyselne ublížiť, len tým, že ma vyhodnotia podľa nejakých svojich prestáv.
Keď si ma totiž babička túto sobotu skúmavo obzrela v tramvaji, poručila svojej maličkej vnučke aby ma pustila si sadnúť. Najprv som tomu nerozumela, ale keď som si všimla, že sa pozerá na moje špeky, ktoré majú možno až moc oblý tvar - pochopila som - myslela si, že som tehotná.

Síce chcela byť milá, ale neviete si prestaviť ako mi to ublížilo.

Neplánujem byť modelkou ani sa stravovať ako králik, chcem si život vychutnať podľa svojich predstáv a síce sa nechám strašiť myšlienkami na tomto papieri, nenechám aby mi diktovali, čo robiť.

Komentáre

  1. Tak, to sa stava, ale aspon si si sadla. Ked som bola ozaj tehotna, tak sa vsetci v mhd tvarili, ze som neviditelna, normalne som videla ako odvracaju zrak len aby sa mohli tvarit ze si ma nevsimli. A to som pred tehotenstvom mala iernu nadvahu, ale kojenie je uzasna dieta😂 Inak ostatnych netreba vahy a vyzoru vseobecne, ved zalezi a ky sme vo vnutri.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mno ja som sa urazila, takže som si nesadla 😅

      A teda som na to ani nepomyslela, že aké to je keď si naozaj tehotná - to je blbé, keď odvracali zrak 😔

      Ale teda tvoj spôsob diety ma moc neláka 😅

      Odstrániť
  2. Inak z mobilu to tu vynechava slova😖

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak hlavně jestli se ty ve svém těle cítíš dobře. A z tvé reakce bych řekla, že necítíš, takže tuhle situaci můžeš využít jako takový katalyzátor :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D :D máš pravu, nepáči sa mi byť tak oblá, že si ma niekto pletie s tehotnou :D :D

      Ale áno, je to dobrý katalyzátor ;)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára