Oznam pre verných čitateľov Dračej perly


Moji drahí čitatelia,

nebojte sa toto nie je oznam o zastavení príbehu, ani o tom, že ho nedokončím. Naopak, týka sa prekvapenia, ktoré pre vás už mesiac chystám – DRAČIA PERLA vyjde knižne! Dokonca s priradeným ISBN!

Síce pôjde len o e-knihu, pretože nemám potrebné financie, ale aj tak si ju budete môcť čoskoro stiahnuť (dúfam, že túto nedeľu – chcela som skôr, ale viete, ako to je – zasiahne život!)

Takže návrat k oznamu... Ďalšie časti tuto na blogu nebudú zverejnené (ináč by ste nemali dôvod si knihu stiahnuť a trápim sa ňou už fakt dĺho!)

No nemajte obavy, kniha bude k siahnutiu ZADARMO! (Minimálne prvé 2 týždne.) Predsa len veľa z vás tento príbeh sleduje už rok a bolo by kruté, ak som to dopredu neoznámila, že si za ňu budete musieť zaplatiť.

Tož veľmi dúfam – že život nezasiahne nepriaznivo – a túto nedeľu vám sem hodím odkaz na knihu, kde nájdete dlho očakávaný záver knihy (Celé nové 4 kapitoly! Vo formáte A5 ide ešte o 80 strán príbehu! Takže sa jednoznačne máte na čo tešiť!)

Majte sa krásne
Rainorchid

Komentáre

  1. Panebože, Dračí perla se vážně stane opravdovou KNÍŽKOU! To je úžasné, moc ti to přeju! 💚💚💚

    OdpovedaťOdstrániť
  2. -Ami sa nedá prihlásiť-

    To je mega! Moc sa teším a určo si ju stiahnem. ^^
    A budeš v tomto blogu pokračovať aj napriek tomu, že DRAČIU PERLU už nebudeš publikovať tu?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Včera bola stránka, kde som dielo chcela publikovať, offline (ako naschvál), ale práve teraz tam knihu nahrávam! :D Takže čochvíľa sem hodím článok o tom, že sa dá kniha stiahnuť!

      Áno, v blogu pokračovať budem. Bude akýmsi centrom náhľadov do mojich knižiek a tak ;)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára