Dračia perla - kniha prvá - Zelený drak


Prišla dlho očakávaná chvíľa!

Od dneska si môžete stiahnuť moju knihu Dračia perla - kniha pravá - Zelený drak a to ZADARMO! (minimálne prvé 2 týždne)

Možno sa pýtate, že prečo je zadarmo? Kniha má predsa 411 strán, čo s ňou je zle? :D No nemusíte sa báť, kniha obsahuje všetky kapitoly a prešla i korektúrou ;) Dokonca som s týmto mojím výtvorom i spokojná, takže ani to nie je ten dôvod.

Knihu som nahrala na stránky 1000knih.sk preto zadarmo, lebo veľa z vás tento príbeh sleduje na mojom blogu už vyše roka a práve vy, moji čitatelia, ste ten dôvod prečo som príbeh prepracovala do knižnej podoby, takže chcem aby ste ju mali!

Zároveň sa chcem týmto dielom predstaviť, ukázať ako píšem i kto vlastne som! Takže neváhajte a sťahujte! ;)

http://www.1000knih.sk/obchod/fantasy/dracia-perla-kniha-prva-zeleny-drak

Komentáre

  1. Mám ji! Mám ji staženou a uloženou v bezpečí svého telefonu, kde si počká (nijak dlouho) na svoji chvíli, kdy ji jedním dechem přelouskám! 💚

    'Kniha první'. To znamená, že chystáš pokračování! Smím se zeptat, kolik jich plánuješ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Potom mi nezabudni napísať, čo si myslíš o tom, ako som knihu zakončila ;)

      Ináč o Monikinom dobrodružstve chystám 4 knihy, a potom mám naplánované ešte voľné pokračovanie o tom svete, ktorý som si tu vytvorila (ale to je ešte ďaleko a môže sa to zmeniť :D ).

      Odstrániť
    2. Dočetla jsem ji! Dočetla jsem to všechno! Posledních padesát stránek mě odevšad kamenovalo jedno překvapení za druhým, až jsem najednou zažraná do děje zjistila, že je konec! Nechápu, jak se to mohlo stát, prostě tam najednou BYL!
      ...už teď se klepu na pokračování!
      💚💚💚

      Odstrániť
    3. Som rada, že sa ti príbeh páčil 💜 veľmi si ma potešila 😁
      Ináč pokračovanie bude závisieť od toho, aká populárna bude prvá kniha, takže nezabudni šíriť a odporučiť ďalším 😉

      Odstrániť
    4. No to bez obav! Podstrčím každému, kdo mě zná jménem! 😈

      Odstrániť
  2. No, v prvom rade gratulujem, že si ju dala do takejto úžasnej podoby, je to skvelé. Čítala som to aj na blogu aj na wattpade no v poslednom čase som si čítanie v telefone moc neobľubovala, takže som rada, že je aj takto. Určite si ju stiahnem, poprípade aj kúpim aby som ju mala v celku a v prípade, že by si sa ju rozhodla vydať normálne v knižnej papierovej verzii bola by som medzi kupujúcimi :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) ďakujem ti za podporu a hlavne za to, že si tento príbeh sledovala od začiatku a videla si ako sa vyvíjal, veľmi si to vážim :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára