Pokračovanie "DRAČIA PERLA 2"

Upútavka:


Ren je špeciálne vycvičený bojovník na ochranu dračieho vládcu. Pre toto postavenie, označované aj ako Kán, drel od dectva a kvôli svojim schopnostiam si zaslúžil miesto po boku svojho vladára. Lenže po tom, čo kráľovná Iris odhalila jeho tajomstvo, vyhlásila ho za hrozbu a z uznávaného bojovníka sa stala lovená zver.


Ren stratil oveľa viac, len než svoje postavenie. Doteraz žil preto, aby chránil svojho vládcu - akou cestou sa teraz vyberie? A ako obstojí proti obludám, ktoré za ním poslali takmer všetci dračí vládcovia?




Info:

Milý čitateľa, postupne, slimačím tempom, sem budem pridávať po častiach kapitoly z pokračovania príbehu Dračia perla. Podľa plánu vám zverejním prvé 3 kapitoly, kde sa budete môcť začítať do tohto fantasy príbehu a snáď koncom tohto roku bude už prístupná k stiahnutiu. 


Pre mojich verných čitateľov/sledovateľov bude na stránkach 1000knih.sk zverejnená prvé 3 dni za cca 3 eurá, následne sa cena skoro zdvojnásobí - takže nezabudnite sledovať moju stránku, aby ste nepremeškali dátum publikovania ;) 


Keďže na knihe pracujem až po mojom klasickom zamestnaní, nedostanem sa k jej písaniu tak často, ako by som chcela, ale budem sa snažiť, aby okolo Vianoc bola vo vašich elektronických zariadeniach.


Prvá časť 


Komentáre

  1. Oh ano! Dočkala jsem se! Budu se na dvojku muset řádně připravit, znovu si přečíst první knihu a nadopovat se čajem na uklidnění! Od dnešního dne tu jsem nalezlá jako klíště!��

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D :D Tak to fakt dúfam, hlavne kvôli tvojmu zdraviu, že stihnem knihu dopísať podľa plánu. ;)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára